13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Εγκατάσταση υγραερίου(LPG) στο αυτοκίνητο

Πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια επιλέγουν να μετατρέψουν το όχημα τους σε υγραέριο. Η χαμηλή τιμή του υγραερίου σε σχέση με τη βενζίνη είναι ο κυριότερος λόγος που το ενδιαφέρον πολλών οδηγών έχει μετατοπιστεί στην υγραεριοκίνηση.

Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίου, γνωστό και με τον αντίστοιχο διεθνή όρο LPG, σύντμηση του liquiefied petroleum gas, αποτελείται από ελαφρά κλάσματα αργού πετρελαίου (μείγμα προπανίου και βουτανίου), τα οποία είναι αέρια όταν βρίσκονται σε συνήθεις ατμοσφαιρικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας. Το υγραέριο έχει εφαρμογή για την μετατροπή σε οχήματα διπλού καυσίμου τόσο κινητήρες βενζίνης όσο και κινητήρες πετρελαίου. Μπορεί λοιπόν η τεχνολογία αυτή να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα ή φορτηγά βενζινοκίνητα ή πετρελαιοκίνητα, σε μοτοσικλέτες, σε υβριδικά και γενικά σε κάθε κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Οι ενδιαφερόμενοι όμως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την επιλογή του συνεργείου που θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση του υγραερίου καθώς εάν η μετατροπή δεν πραγματοποιηθεί σωστά, οι βλάβες που ενδέχεται να προκληθούν, κοστίζουν ακριβά.

Στη Μαυρομάτης Automotive Engineering αναλαμβάνουμε τη μετατροπή του αυτοκινήτου σας με χαμηλό κόστος και με εγγύηση καλής λειτουργίας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.