13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Συντήρηση συστήματος LPG

green-car-istock
Η τοποθέτηση ενός συστήματος κιτ LPG στο αυτοκίνητο εξασφαλίζει μεγάλη οικονομία σε κόστος καυσίμων , το οποίο είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας.
Ωστόσο , είναι επιτακτικό να πραγματοποιείτε την βασική συντήρηση που ορίζει ο κατασκευαστής του , για να έχετε τα οφέλη της οικονομίας που προσφέρει. Ένα κακοσυντηρημένο σύστημα δεν θα προσφέρει όλα όσα περιμένατε.
Το προγραμματισμένο service του συστήματος υγραεριοκίνησης πρέπει να γίνεται ανά 15.000-20.000 χιλιόμετρα (ανάλογα με το τι ορίζει ο κατασκευαστής), ή μια φορά το χρόνο.

 

Σε αυτό περιλαμβάνεται:

  • Διεξοδικός έλεγχος του συστήματος σε όλα τα εξαρτήματα και τις συνδέσεις.
  • Αντικατάσταση δύο φίλτρων, του φίλτρου υγρής φάσης και του φίλτρου αέριας φάσης με την οποία διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του συστήματος του υγραερίου. Η αντικατάσταση των φίλτρων κρίνεται απαραίτητη, καθώς διασφαλίζουν την εισαγωγή καθαρού καυσίμου στο σύστημα φιλτράροντας τυχόν υπολείμματα βρωμιάς που βρίσκονται στο καύσιμο. Από καύσιμο κακής ποιότητας μπορεί να προκληθεί φθορά στο σύστημα ψεκασμού του υγραερίου (μπεκ), τις ηλεκτροβαλβίδες του συστήματος και άρα κακή λειτουργία του κινητήρα.
  • Στην συνέχεια πραγματοποιείται ηλεκτρονικός έλεγχος του συστήματος με υπολογιστή

 

Σε εμάς θα βρείτε αξιόπιστο και οικονομικό service για όλους τους τύπους εγκατάστασης LPG αυτοκινήτου και όλες τις μάρκες.
Διαθέτουμε πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο, καθώς επίσης και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, πάντα διαθέσιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες μας.

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Mavromatis Automotive Engineering βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε!


ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης

που μπορεί να σας εξυπηρετήσει, για την μετακίνηση σας μέχρι το πέρας της επισκευής.


Εκπτώσεις και Πακέτα Προσφορών

Για Στόλους Οχημάτων και Επιχειρήσεις.