13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Αμορτισέρ – Ανάρτηση

Το σύστημα της ανάρτησης είναι το μέσο με το οποίο αλληλεπιδρά το αμάξωμα με το οδόστρωμα. Αυτό από μόνο του το καθιστά ως ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα που διαθέτει το αυτοκίνητο για την ασφάλειά μας.

Αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα, κάθε ένα από τα οποία είναι υπεύθυνο για τη σωστή λειτουργία του.

 

Τα Αμορτισέρ, ένα από τα  βασικά εξαρτήματα του συστήματος της ανάρτησης, είναι υπεύθυνα για την απορρόφηση των κραδασμών, βελτιώνοντας το “κράτημα” του αυτοκινήτου.

Γι’ αυτό το λόγο, ο έλεγχος και η έγκαιρη αντικατάστασή τους είναι επιτακτικά.

Η εταιρία μας, με την πολυετή πείρα που διαθέτει, είναι σε θέση να σας  συμβουλέψει και να σας κατευθύνει σωστά πάνω στην αγορά και τοποθέτηση των αμορτισέρ που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, πάντα με επαγγελματισμό και με προσανατολισμό στην ικανοποίηση των αναγκών σας.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα εταιριών στο χώρο των αμορτισέρ, όπως Kayaba, Bilstein, Monroe, κ.α.

Εμπιστευθείτε μας και μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας και στην αγορά και τοποθέτηση του καινούριου σας αμορτισέρ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Mavromatis Automotive Engineering βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε!


ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης

που μπορεί να σας εξυπηρετήσει, για την μετακίνηση σας μέχρι το πέρας της επισκευής.


Εκπτώσεις και Πακέτα Προσφορών

Για Στόλους Οχημάτων και Επιχειρήσεις.