13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Τα φανάρια του αυτοκινήτου μας ταλαιπωρούνται με τη χρήση και τις καιρικές συνθήκες (ηλιακές ακτίνες, υγρασία) και με τα χρόνια παρατηρείται το λεγόμενο “θάμπωμα” τους.

Αυτή η κατάσταση προκαλεί τη φθορά του πλαστικού υλικού των φαναριών και δημιουργεί το κιτρίνισμά τους οπτικά.

Το θάμπωμα των φαναριών έχει άμεση σχέση με την οδηγική ασφάλεια του αυτοκινήτου καθώς το θάμπωμα προκαλεί περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα, διαστρέβλωση της ακτίνας των φώτων και υποβάθμιση της ποιότητας της οδήγησης.

 

Πέραν τούτου, το θάμπωμα των φαναριών δημιουργεί αντιαισθητική εικόνα στο αυτοκίνητό μας, που κανείς δεν θέλει να έχει.

Η λύση στο θάμπωμα των φαναριών δεν είναι η αλλαγή τους, κάτι που προϋποθέτει αρκετά μεγάλο κόστος, αλλά ο καθαρισμός και επαναφορά τους χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα επαγγελματικά μέσα.

Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να αναλαμβάνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, καθώς οποιαδήποτε ερασιτεχνική προσέγγιση μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Η εταιρία μας, με τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και τα κατάλληλα υλικά που διαθέτει, είναι σε θέση να αναλάβει το ξεθάμπωμα των φαναριών του αυτοκινήτου σας, με εγγυημένη την ποιότητα στο αποτέλεσμα, ώστε τα άλλοτε κίτρινα φανάρια του αυτοκινήτου σας να λάμπουν σαν καινούρια!

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Mavromatis Automotive Engineering βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε!


ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης

που μπορεί να σας εξυπηρετήσει, για την μετακίνηση σας μέχρι το πέρας της επισκευής.


Εκπτώσεις και Πακέτα Προσφορών

Για Στόλους Οχημάτων και Επιχειρήσεις.