13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Μπαταρίες

Ο ρόλος της μπαταρίας του αυτοκινήτου είναι να θέτει τον κινητήρα σε λειτουργία όταν βάζουμε μπρος και να τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά εξαρτήματά του αυτοκινήτου με ρεύμα.

Η μπαταρία κάθε αυτοκινήτου έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Εκτός από αυτό, ορισμένες συνθήκες ή λάθος χειρισμοί μπορεί να μικρύνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με αποτέλεσμα να χρειάζεται η αντικατάστασή της σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

 

Για παράδειγμα, η εκτενής έκθεση της μπαταρίας σε χαμηλές θερμοκρασίες ή η ακινητοποίηση του αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα επιδεινώνουν την κατάσταση μιας μπαταρίας και ίσως θα μας δώσει προειδοποιητικά σημάδια ότι χρειάζεται έλεγχο!

Και στο κομμάτι της μπαταρίας, η εταιρία μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή!

Ελάτε σε εμάς για τον έλεγχο της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας και μείνετε ήσυχοι για τη σωστή ενημέρωση σχετικά με την κατάστασή της, την περίπτωση της συντήρησής της, αλλά και για την αντικατάστασή της, καθώς διαθέτουμε πλήρη γκάμα μπαταριών για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτου!

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Mavromatis Automotive Engineering βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε!


ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης

που μπορεί να σας εξυπηρετήσει, για την μετακίνηση σας μέχρι το πέρας της επισκευής.


Εκπτώσεις και Πακέτα Προσφορών

Για Στόλους Οχημάτων και Επιχειρήσεις.