13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Καθαρισμός Συστήματος Κλιματισμού & Aircondition

Ο καθαρισμός και η απολύμανση του συστήματος κλιματισμού ή του συστήματος aircondition του αυτοκινήτου έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια την υγεία μας, καθώς έχει άμεση επίδραση στο αναπνευστικό μας σύστημα.

Πολύ συχνά, ακόμα και στα κλιματιστικά που δεν λειτουργούν συχνά, δημιουργούνται μύκητες και βακτήρια στους αεραγωγούς, των οποίων η ύπαρξη γίνεται αντιληπτή μέσω της δυσάρεστης μυρωδιάς που προκαλούν.

Για να αποφεύγονται αυτά τα φαινόμενα, θα πρέπει να τηρούνται οι χρόνοι που ορίζει ο κατασκευαστής για έλεγχο και να μην αμελείται η διαδικασία της συντήρησης.

 

 Η εταιρία μας αναλαμβάνει το ολοκληρωμένο service του συστήματος κλιματισμού ή του συστήματος aircondition για όλες τις μάρκες Ι.Χ., που περιλαμβάνει: πλήρωση λαδιού και οικολογικού φρέον, αντικατάσταση λαδιού κυκλώματος – κομπρεσέρ, καθαρισμό του κυκλώματος και των αεραγωγών της καμπίνας, έλεγχο διαρροής φρέον και απόδοσης του aircondition και των αεραγωγών της καμπίνας.

Έτσι, θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σύστημα κλιματισμού ή aircondition του αυτοκινήτου σας θα λειτουργήσει σωστά τη στιγμή που θα το χρειαστείτε περισσότερο!

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Mavromatis Automotive Engineering βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε!


ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης

που μπορεί να σας εξυπηρετήσει, για την μετακίνηση σας μέχρι το πέρας της επισκευής.


Εκπτώσεις και Πακέτα Προσφορών

Για Στόλους Οχημάτων και Επιχειρήσεις.