13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Συνεργείο VW – SEAT – SKODA – AUDI Group

Η εταιρεία μας αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων VW-SEAT-SKODA-AUDI

Η Mavromatis Automotive Engineering αποτελεί το απόλυτο συνεργείο VW στην Θέρμη. Καλύπτει όλες τις ανάγκες των αυτοκινήτων της Volkswagen Group (VW, SEAT, SKODA και AUDI). Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει την απόλυτη τεχνογνωσία για το 100% ολοκληρωμένο service του αυτοκινήτου σας, εντοπίζοντας τις ανάγκες σας, με έλεγχο σε όλα τα απαραίτητα σημεία. Αναλαμβάνουμε αξιόπιστα το service του αυτοκινήτου σας που ανήκει στο VW – SEAT – SKODA – AUDI Group, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και προσφέροντας πραγματικά άμεση επιδιόρθωση κάθε πιθανής βλάβης.

Η Mavromatis Automotive Engineering προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο του αυτοκινήτου σας! Επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

Διαγνωστικό μηχάνημα ελέγχου βλαβών VW – SEAT – SKODA – AUDI Group

Η εταιρεία μας διαθέτει το ειδικό διαγνωστικό μηχάνημα για την απόλυτη διάγνωση κάθε μικρής και μεγάλης βλάβης του αυτοκινήτου σας. Το διαγνωστικό μηχάνημα για VW – SEAT – SKODA – AUDI Group προσφέρει βαθιά γνώση στα πραγματικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας κι άμεση πληροφόρηση για τα πιθανά αίτια τους. Η συσκευή είναι υψηλής τεχνολογίας και αποτελεί ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα εξακρίβωσης κι εντοπισμού βλαβών. Το μηχάνημα είναι εξειδικευμένο ιδανικά για το παραπάνω VW – SEAT – SKODA – AUDI GroupΖητήστε μας σήμερα διάγνωση ελέγχου βλαβών για το δικό σας μοντέλο αυτοκινήτου!

Φανοβαφείο για VW-SEAT-SKODA-AUDI Group

Η πολυετής εμπειρία μας κι η συνεχής εργασία με αυτοκίνητα της VW – SEAT – SKODA – AUDI Group μας έχουν οδηγήσει στο να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο και να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα εργασίας σε ένα πραγματικά υπερσύγχρονο φανοβαφείο.

Αναλαμβάνουμε με φροντίδα και προσοχή το αυτοκίνητο σας επισκευάζοντας το από γρατσουνιές, βαθουλώματα, θαμπώματα, σκουριές και το μεταμορφώνουμε ολοκληρωτικά με υπηρεσίες ολικής βαφής, γυάλισμα χρώματος, αλλά και τοπική βαφή κι αποκατάσταση άβαφων τμημάτων.

Το φανοβαφείο της Mavromatis Automotive Engineering επενδύει συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στον καθαρισμό αλλά και την ανακύκλωση των επιζήμιων προς το περιβάλλον ουσιών κι αποβλήτων. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε για το VW – SEAT – SKODA – AUDI αυτοκίνητο σας είναι οικολογικά και υδατοδιαλυτά για έξτρα γυαλάδα κι αντοχή στο χρόνο.

Συνεργείο VW Θέρμη

Τμήμα ανταλλακτικών για VW-SEAT-SKODA-AUDI Group

Η εταιρεία μας διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από αξιόπιστα και γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, με άμεση εξυπηρέτηση και πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές! Στόχος μας είναι να διατηρήσετε το αυτοκίνητο σας αναλλοίωτο στο χρόνο για όσο περισσότερο γίνεται. Σας προμηθεύουμε μόνο με 100% γνήσια και original ανταλλακτικά για την απόλυτη ασφάλεια του οχήματος σας και την εγγύηση ποιότητας τους.

Γιατί να επιλέξετε τη Mavromatis Automotive Engineering:

Είμαστε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων VW – SEAT – SKODA – AUDI. Διαθέτουμε ένα πραγματικά υπερσύγχρονο φανοβαφείο και διατηρούμε αναλλοίωτη την απόδοση του αυτοκινήτου σας με γνήσια ανταλλακτικά. Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένο & λεπτομερή έλεγχο βλαβών με ειδικό αξιόπιστο διαγνωστικό μηχάνημα.

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Mavromatis Automotive Engineering βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε!