13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Ζυγοστάθμιση

Η ζυγοστάθμιση είναι μια εργασία απαραίτητη για το αυτοκίνητο.
Προκαλείται από πολλές αιτίες, μια από τις οποίες είναι και η κακή κατάσταση των δρόμων και προκαλεί μειωμένη πρόσφυση των τροχών στο οδόστρωμα και δυσκολίες στην οδήγηση, όπως το ενοχλητικό “τρεμούλιασμα” του αυτοκινήτου. Με τη ζυγοστάθμιση εξασφαλίζεται η ισομερής κατανομή του βάρους σε κάθε τροχό.

Έτσι, κατά την περιστροφή τους δεν δημιουργούνται κραδασμοί και υπάρχει σωστή πρόσφυση των τροχών ειδικά σε υψηλότερες ταχύτητες, κάτι που ενισχύει την οδηγική άνεση και ασφάλεια και επιτυγχάνεται λιγότερη φθορά των ελαστικών.

Ζυγοστάθμιση των τροχών θα πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε κάθε φορά που γίνεται αλλαγή των ελαστικών. Εκτός αυτού, ομοίως με την ευθυγράμμιση, καλό είναι να γίνεται μια φορά το χρόνο ή όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Κλείστε ραντεβού τώρα στην εταιρία μας και κάντε την ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση του αυτοκινήτου σας γρήγορα και εγγυημένα!

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Mavromatis Automotive Engineering βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε!


ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης

που μπορεί να σας εξυπηρετήσει, για την μετακίνηση σας μέχρι το πέρας της επισκευής.


Εκπτώσεις και Πακέτα Προσφορών

Για Στόλους Οχημάτων και Επιχειρήσεις.