13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Βιολογικός Καθαρισμός

Εμπιστευθείτε την εταιρία μας και για τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας!
Το απλό καθάρισμα δεν είναι αρκετό για να απομακρύνει τις οσμές, τα βακτήρια, τους μύκητες, τα ακάρεα και γενικά τους βλαβερούς οργανισμούς που συσσωρεύονται στο εσωτερικό της καμπίνας του αυτοκινήτου μας με τον καιρό.

Για να είσαστε σίγουροι ότι το σαλόνι του αυτοκινήτου σας είναι πραγματικά καθαρό, χρειάζεται καθαρισμός σε βάθος με ειδικά προϊόντα και μέσα που εξασφαλίζουν την απολύμανση όλων των υφασμάτινων ή δερμάτινων επιφανειών με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά όπως καθίσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες, αλλά και των λοιπών επιφανειών όπως ο ουρανός, το ταμπλό, τα τζάμια και κρυφά σημεία όπως οι αεραγωγοί.

Η Μavromatis Automotive Engineering χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα μέσα που εξασφαλίζουν την απομάκρυνση όλων των βλαβερών οργανισμών που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην υγεία μας και εγγυώνται την υγιεινή του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου.

Ελάτε σήμερα κιόλας στην εταιρία μας για έναν βιολογικό καθαρισμό, χαρίστε στο αυτοκίνητό σας την περιποίηση που χρειάζεται και απολαύστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση υγιεινής καθαριότητας σε βάθος!

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Mavromatis Automotive Engineering βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε!


ΔΩΡΕΑΝ Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης

που μπορεί να σας εξυπηρετήσει, για την μετακίνηση σας μέχρι το πέρας της επισκευής.


Εκπτώσεις και Πακέτα Προσφορών

Για Στόλους Οχημάτων και Επιχειρήσεις.