13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Συμβουλές για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χρειάζεται αρκετή προσοχή και σίγουρα δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να είστε συνειδητοποιημένοι όσον αφορά τον τύπο του αυτοκινήτου που επιθυμείτε με βάση τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα εάν κάνετε πολλά χιλιόμετρα τον μήνα τότε είναι καλό να ψάξετε για ένα diesel αυτοκίνητο. Με λίγα λόγια, ανάλογα με τη χρήση του αυτοκινήτου θα πρέπει να επιλέξετε και τον τύπο. Αφού καταλήξετε στο budget και στο αυτοκίνητο που πραγματικά χρειάζεστε πάμε να δούμε ορισμένα ζητήματα που πρέπει να προσέξετε προκειμένου να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

  • Αφιερώστε αρκετό χρόνο στην αναζήτηση του κατάλληλου αυτοκινήτου. Στο ίντερνετ θα βρείτε πολλές πληροφορίες για να μάθετε όσα θέλετε. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε την άποψη των ειδικών οι οποίοι μπορούν να σας κατευθύνουν και να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας.
  • Ζητήστε το βιβλίο service του αυτοκινήτου. Αποτελεί απόδειξη ότι το αυτοκίνητο έχει πραγματοποιήσει τα service που χρειάζεται. Δώστε προσοχή σε αυτά τα βιβλία καθώς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις αλλαγές που θα πρέπει ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε αφού το αγοράσετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.
  • Δώστε προσοχή στα χιλιόμετρα. Η παραποίηση των χιλιομέτρων είναι ένα συχνό φαινόμενο και με τον έλεγχο σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο μπορείτε να το αποφύγετε.
  • Έλεγχος αυτοκινήτου από ειδικό. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι να μην έχει προηγηθεί έλεγχος από επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να αξιολογήσουν την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Θέλετε να αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Επισκεφθείτε τη Mavromatis Automotive Engineering και βρείτε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με 2 Χρόνια δωρεάν Service !

Διαθέτουμε τις εγκαταστάσεις, τα κατάλληλα μηχανήματα και φυσικά την απαραίτητη τεχνογνωσία έτσι ώστε να συντηρήσουμε κατάλληλα κάθε όχημα. Νιώθουμε τόσο σίγουροι για τα αυτοκίνητα που εμπορευόμαστε έτσι ώστε να σας προσφέρουμε αυτή τη μοναδική προσφορά.

Ο έλεγχος του αυτοκινήτου πραγματοποιείται με εξιδεικευμένα μηχανήματα από τους έμπειρους τεχνικούς μας. Σας παρέχουμε βιολογικό καθαρισμό του οχήματός και  απολύμανση στο σύστημα κλιματισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε το καλύτερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για εσάς.