13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

CITROEN – PEUGEOT – RENAULT Group

Η εταιρεία μας αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων CITROEN – PEUGEOT – RENAULT

Το προσωπικό της Mavromatis Automotive Engineering προσφέρει συνεχώς την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που ανήκουν στο CITROEN – PEUGEOT – RENAULT Group, με πλήρεις τεχνικούς ελέγχους σε κάθε σημείο προσοχής και με ολοκληρωμένες κι αξιόπιστες παροχές service. Η εξειδίκευση μας στα CITROEN – PEUGEOT – RENAULT Group είναι η εγγύηση για την αξιόπιστη επιδιόρθωση κάθε βλάβης και ζημιάς του αυτοκινήτου σας.

Η Mavromatis Automotive Engineering προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο του αυτοκινήτου σας! Επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

 

Φανοβαφείο για CITROEN – PEUGEOT – RENAULT Group

Η ενασχόληση μας με CITROEN – PEUGEOT – RENAULT μοντέλα αυτοκινήτων μας οδήγησε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου φανοβαφείου όπου καθημερινά προσφέρουμε μοναδική ποιότητα εργασιών.

Αναλαμβάνουμε με φροντίδα και προσοχή το αυτοκίνητο σας επισκευάζοντας το από γρατσουνιές, βαθουλώματα, θαμπώματα, σκουριές και το μεταμορφώνουμε ολοκληρωτικά με υπηρεσίες ολικής βαφής, γυάλισμα χρώματος, αλλά και τοπική βαφή κι αποκατάσταση άβαφων τμημάτων.

Το φανοβαφείο της Mavromatis Automotive Engineering επενδύει συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στον καθαρισμό αλλά και την ανακύκλωση των επιζήμιων προς το περιβάλλον ουσιών κι αποβλήτων. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε για το CITROEN – PEUGEOT – RENAULT αυτοκίνητο σας είναι οικολογικά και υδατοδιαλυτά για έξτρα γυαλάδα κι αντοχή στο χρόνο.

Τμήμα ανταλλακτικών για CITROEN – PEUGEOT – RENAULT Group

Η εταιρεία μας διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από αξιόπιστα και γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, με άμεση εξυπηρέτηση και πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές! Στόχος μας είναι να διατηρήσετε το αυτοκίνητο σας αναλλοίωτο στο χρόνο για όσο περισσότερο γίνεται. Σας προμηθεύουμε μόνο με 100% γνήσια και original ανταλλακτικά για την απόλυτη ασφάλεια του οχήματος σας και την εγγύηση ποιότητας τους.

Διαγνωστικό μηχάνημα ελέγχου βλαβών

Η εταιρεία μας διαθέτει το ειδικό διαγνωστικό μηχάνημα για την απόλυτη διάγνωση κάθε μικρής και μεγάλης βλάβης του αυτοκινήτου σας. Το διαγνωστικό μηχάνημα για CITROEN – PEUGEOT – RENAULT Group προσφέρει βαθιά γνώση στα πραγματικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας κι άμεση πληροφόρηση για τα πιθανά αίτια τους. Η συσκευή είναι υψηλής τεχνολογίας και αποτελεί ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα εξακρίβωσης κι εντοπισμού βλαβών. Το μηχάνημα είναι εξειδικευμένο ιδανικά για το παραπάνω CITROEN – PEUGEOT – RENAULT Group. Ζητήστε μας σήμερα διάγνωση ελέγχου βλαβών για το δικό σας μοντέλο αυτοκινήτου!

 

Γιατί να επιλέξετε τη Mavromatis Automotive Engineering:

Είμαστε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων CITROEN – PEUGEOT – RENAULT. Διαθέτουμε ένα πραγματικά υπερσύγχρονο φανοβαφείο και διατηρούμε αναλλοίωτη την απόδοση του αυτοκινήτου σας με γνήσια ανταλλακτικά. Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένο & λεπτομερή έλεγχο βλαβών με ειδικό αξιόπιστο διαγνωστικό μηχάνημα.

Το Συνεργείο Αυτοκινήτων Mavromatis Automotive Engineering βρίσκεται στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε!