13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Βαφή αυτοκινήτου: Τί πρέπει να προσέξω

Η βαφή του αυτοκινήτου για πολλούς ιδιοκτήτες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολύ συχνά ακούμε αρνητικά σχόλια σχετικά με την εμπειρία που βιώσαν φίλοι και γνωστοί μας κατά τη διάρκεια βαφής του οχήματος τους. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει το φανοβαφείο που θα επιλέξετε για τη βαφή του αυτοκινήτου σας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή σας. Αναζητήστε φανοβαφεία με πολυετή εμπειρία που παρέχουν κορυφαία ποιότητα στις υπηρεσίες βαφής και θα σας εγγυηθούν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Στη Mavromatis Automotive Engineering διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο φανοβαφείο για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτων. Η εξυπηρέτηση των πελατών, σε φιλικό περιβάλλον, με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η υψηλή ποιότητα εργασίας αποτελούν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του φανοβαφείου.

Αναλαμβάνουμε επισκευές από:

  • Γρατσουνιές, βαθουλώματα
  • Θάμπωμα, ξεφλούδισμα
  • Κακή εφαρμογή προηγούμενης βαφής
  • Σκουριές

Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες ολικής βαφής, τοπικής, γυάλισμα χρώματος καθώς και αποκατάσταση άβαφων πλαστικών τμημάτων. Το φανοβαφείο Μαυρομάτη, έχει επενδύσει σε πρωτοποριακό εξοπλισμό καθαρισμού και ανακύκλωσης των επιζήμιων προς το περιβάλλον ουσιών/αποβλήτων. Διαθέτουμε φούρνο οικολογικής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας μόνο υδατοδιαλυτά χρώματα τα οποία προσφέρουν γυαλάδα & αντοχή σε βάθος χρόνου. Σε κάθε εργασία φανοβαφείου παρέχουμε 12 μήνες εγγύηση στους πελάτες μας.

Στο συνεργείο μας εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα σε όλες μας τις εργασίες σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές. Εμπιστευθείτε μας.