13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

COVID-19 : Μένουμε ασφαλείς και στο αυτοκίνητο

Με την πανδημία να εξαπλώνεται συνεχώς, η καθαριότητα και η απολύμανση είναι απαραίτητα προκειμένου να μειώσουμε τη μετάδοση του ιού. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε και για την καθαριότητα του αυτοκινήτου μας καθώς το χρησιμοποιούμε καθημερινά και μεταφέρουμε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Καθημερινά λοιπόν θα πρέπει όσο μπορούμε να απολυμαίνουμε το εσωτερικό του αυτοκινήτου με κάποιο αντισηπτικό υγρό και κυρίως τα σημεία που πιάνουμε συνεχώς όπως το τιμόνι, ο λεβιές ταχυτήτων, το ραδιόφωνο, τα πατάκια και τις πόρτες.

Το απλό καθάρισμα όμως δεν είναι αρκετό για να απομακρύνει τα μικρόβια και τους βλαβερούς μικροοργανισμούς που συσσωρεύονται στο εσωτερικό της καμπίνας του αυτοκινήτου με τον καιρό. Γι’ αυτό το λόγο ο βιολογικός καθαρισμός ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε αποκτά άλλη αξία.

Για να είσαστε σίγουροι ότι το σαλόνι του αυτοκινήτου σας είναι πραγματικά καθαρό, χρειάζεται καθαρισμός σε βάθος με ειδικά προϊόντα και μέσα που εξασφαλίζουν την απολύμανση όλων των υφασμάτινων ή δερμάτινων επιφανειών με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά όπως καθίσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες, αλλά και των λοιπών επιφανειών όπως ο ουρανός, το ταμπλό, τα τζάμια και κρυφά σημεία όπως οι αεραγωγοί.

Η Μavromatis Automotive Engineering χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα μέσα που εξασφαλίζουν την απομάκρυνση όλων των βλαβερών οργανισμών που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην υγεία μας και εγγυώνται την υγιεινή του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου.

Εμπιστευθείτε την εταιρία μας για τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας και μείνετε ασφαλείς.