13ο ΧΛΜ Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Νέων Μουδανιών Τ.Κ. 57001

+302310480036 info@mavromatis-auto.gr

Υαλοκαθαριστήρες: Κάθε πότε πρέπει να τους αλλάζουμε;

Το φθινόπωρο είναι εδώ και οι πρώτες βροχές έχουν ξεκινήσει. Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς η βροχή προϋποθέτει υαλοκαθαριστήρες οι οποίοι μπορούν να σας εξασφαλίσουν απόλυτη ορατότητα, όταν ξεσπάσει η βροχή.

Επομένως, η έγκαιρη αλλαγή τους είναι ένα ζήτημα πολύ κρίσιμο και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθορίζουν τη συχνότητα της αλλαγής τους. Μεταξύ άλλων, σημαντικό ρόλο παίζουν η ποιότητα των υαλοκαθαριστήρων που έχετε τοποθετήσει στο όχημα σας καθώς και οι καιρικές συνθήκες στις οποίες οδηγείτε. Για παράδειγμα, εάν ζείτε κάπου όπου βρέχει συχνά, τότε γίνεται εύκολα κατανοητό ότι πρέπει να προβείτε σε αντικατάσταση πιο σύντομα.

Συνιστάται ωστόσο οι υαλοκαθαριστήρες να αλλάζονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο αλλά όπως έχει ήδη αναφερθεί αυτό διαφέρει σε κάθε όχημα.  Είναι εξέχουσας σημασίας να είμαστε τυπικοί με την αλλαγή τους καθώς οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα.

Η ασφάλεια η δική σας, των συνεπιβατών σας αλλά και των διερχόμενων αυτοκινήτων πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας και το έμπειρο συνεργείο μας είναι εδώ να σας προτείνει τους κατάλληλους υαλοκαθαριστήρες για το αυτοκίνητο σας.